Over mij

KlusJEZ is opgericht door Jeroen Bais. Elke klus in huis heb ik altijd zoveel mogelijk zelf gedaan. Of het nu het plaatsen van een keuken is, het renoveren van een badkamer, het leggen van een vloer of het schilder- en behangwerk. Ik beschik over de handigheid en inventiviteit om het zelf te doen. Belangrijker nog is dat ik het leuk vind en heel veel plezier haal uit het werken met m’n handen.

Ik heb jarenlang met mijn hoofd gewerkt. Als directeur en mede-eigenaar heb ik een assurantiekantoor gerund. Ik adviseerde klanten over oplossingen voor hun risico-management, verzekeringen en financiën.

In 2005 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik ondernemers gaan coachen en begeleiden met het runnen van hun bedrijf en hun persoonlijke toekomst. Dat doe ik nog steeds tot volle tevredenheid in individuele trajecten of voor groepen.

In 2020 heeft het online werken een grote vlucht genomen. Hoe praktisch ook, na een dag achter de laptop, ben ik helemaal leeg. Dat is het moment
geweest dat ik mezelf heb afgevraagd waar ik energie van krijg; werken met m’n handen.

In juli 2020 heb ik naast mijn coaching en adviespraktijk, JEZ Ondernemerscoaching en JEZ Bedrijfsadvies, KlusJEZ ingeschreven. JEZ staat voor Jeroens Eigen Zaak.